Вкусно с усмивка: 123 кулинарни приключения

Краят на готварските книги, каквито ги познаваме...

vkusno-s-usmivka

Първата книга от кухнята на Foodie Boulevard е вече факт!

По-рано днес издателство Ciela обяви официално Вкусно с усмивка: 123 кулинарни приключения. Книгата ще бъде на пазара в края на март, а от днес всички желаещи могат да направят предварителна поръчка на книгата тук.

Редовната цена на книгата е 19.90 лв., а всички предварително поръчани копия са с 20% намаление и на цена от 15,92 лв. 

Всички предварително поръчали ще получат своята книга с автограф от мен - Софи - човекът, който в подготовката на тази книга прекара точно толкова време пред монитора, колкото и в кухнята!  

vkusno-s-usmivka

Освен автографа, всички направили предварителна поръчка на книгата автоматично участват в томбола за награда Преживей храната със Софи! 

Един от вас ще прекара един ден с мен! Ще се разходим, ще пазаруваме, ще планираме и приготвим прекрасна храна и ще й се насладим заедно! Нямам търпение! 

vkusno-s-usmivka

Вкусно с усмивка е толкова много! Около 300 страници. 123 вкусни вдъхновения за хора с всякакви умения, възможности и предпочитания. 

Но най-важното за мен - едно своеобразно послание, че готвенето няма нужда да бъде онова досадно, скучно и мъчително бреме, което яде от времето ни и е последното, което ни се прави в края на изтощителен ден. 

vkusno-s-usmivka

Най-важното от всичко е, че това не е книга от мен. Това е книга, която създадох благодарение на ВАС! 

На всички, които в последните години са моето огледало и ми помагат да се движа напред. Вие осмисляте всичко. Вашите кухни. Вашите импровизации. Вашите почетни дегустатори. Вашите снимки и коментари. Вашата обратна връзка. Дори негативната! Особено, когато е придружена с добронамерен съвет как мога да стана по-добра. 

Благодаря, че отделяте от времето си, за да ме направите част от своя свят. Foodie Boulevard няма как да съществува без вас. 

Нямам търпение да ви видя на премиерата! А датата и мястото - ще обявим съвсем скоро.

 

 
vkusno-s-usmivka

Хареса ли ти?

За още идеи от кухнята на заетия човек -
присъедини се към групата Практично готвене за заети хора.

Сподели с приятели в:

Имейл бюлетин

Абонирай се, не изпускай новостите от нашата кухня.

back-arrowcheckoutfacebook-icongoogle+instagrammailread-latersearchsubmit-arrowtwitteryoutube1