Брускети с пикантна паста от авокадо

Брускети с пикантна паста от авокадо Приятелите ми и феновете на блога постоянно ме разпитват как намирам време да поддържам толкова редовен блог и да споделям толкова разнообразни постове постоянно.

Истината е, че няма как това да се случва ако поддържането на блога беше самоцел за мен и приготвях разни рецепти просто с цел да генерирам съдържание. Foodie Boulevard показва трапезата на моето семейство - най-вече ежедневните ястия, които приготвям в заетите делнични дни и с които вечеряме и чак на второ място специалните кулинарни изкушения, които сътворявам за специални поводи.

И днешната рецепта е точно такава - бърза, лесна, подходяща за лека вечеря или за закуска преди работа, вкусна, красива и здравословна. Вижте една идея за пикантна паста от авокадо, която може да се хапва върху брускета или отделно - просто като леко предястие.

Брускети с пикантна паста от авокадо Понеже обожавам този толкова адаптивен плод, различна вариация на тази паста от авокадо съм правила многократно във всякакви варианти. 

Днешната версия, която споделям, съдържа само два основни продукта и вторият не е от животински произход :) Това прави тази паста от авокадо чудесна опция за хората, които не консумират животински продукти или просто за периодите на пости :)

Брускети с пикантна паста от авокадо

Продукти

  • 1 зряло авокадо
  • 1 опаковка оризов крем за готвене (растителна алтернатива на сметаната)
  • сол на вкус

По желание

  • щипка люто чили
  • стръкче магданоз
  • щипка черен пипер

Начин на приготвяне

Пасирайте всички продукти в чопър и поднесете пастата върху брускета или просто като разядка.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

back-arrowfacebook-icongoogle+instagrammailread-latersearchsubmit-arrowtwitteryoutube1