Пълнозърнести бананови палачинки - видео рецепта

Foodie Boulevard със своя рубрика в предаването Пътеки по БНТ, всяка събота и неделя от 08:00 

untitled През изминалия уикенд една от най-любимите вкуснотии от кухнята на Foodie Boulevard дебютира в национален ефир ;) Всяка събота и неделя от 08:00 сутринта ще ви каня в моята кухня за порция щастлива закуска ;)  В кратка рубрика ще ви споделям някои от любимите си идеи за пълноценна и вкусна закуска, които можете да си приготвите за нула време и с минимални усилия. А ето я и първата - моите любими бананови палачинки с мед и тахан. 

p1240655-1Ако искате да получавате ексклузивни седмични новини, трикове, идеи и съвети от кухнята на Foodie Boulevard, може да се абонирате напълно безплатно тук

Продукти

  • 2 яйца
  • 1 банан
  • 50г брашно от лимец (или друго по избор)
  • 1 с.л. кокосово масло
  • Гарнитура и овкусяване по желание

Начин на приготвяне

  1. С помощта на чопър, пасатор или кухненски робот блендирайте яйцата с банана, брашното и кокосовото масло.
  2. В предварително нагорещен на среден огън и леко намазнен тиган изсипете по малко от сместа, така че да оформите малки палачинки.
  3. Изпечете палачинките за по минута-две от всяка страна.
  4. Охладете върху решетка, гарнирайте по желание и поднесете.

  

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

back-arrowfacebook-icongoogle+instagrammailread-latersearchsubmit-arrowtwitteryoutube1