Пудинг с печена тиква - видео рецепта

Видео рецепта

 

img_20181008_145116 Днес си приготвяме едно есенно изкушение – пудинг с печена тиква, извара, фурми и авокадо. Обожавам есента, защото някои от най-любимите ми вкусове са лесно достъпни през този сезон. Неведнъж съм споделяла тиквени изкушения, които са чест герой на трапезата у дома. 

p1240697%d1%81 Днешното предложение отново попада в категорията "експресни идеи", които се приготвят за по-малко от 5 минути с едно единствено условие - тиквата трябва вече да е изпечена.  Идеята ми дойде, когато бях изпекла сериозно количество тиква. С най-почетния ми дегустатор бяхме похапнали доста от нея, но трябваше да измисля нещо за остатъка. Имах и малко сушена райска ябълка под ръка, така че решението беше пред очите ми ;)

Вижте как да си приготвите това тиквено изкушение. 

  • Ако искате да надниквате в моята кухня и да получавате ексклузивни новини, трикове, идеи и съвети от ежедневието на Софи и от света на Foodie Boulevardтук може да се абонирате напълно безплатно за седмичния ми бюлетин.  
  • Всички мои видео рецепти, вкусни приключения и практични съвети и идеи за вкусно и пълноценно хранене може да откриете в моя YouTube канал.

Продукти

  • 150г печена тиква
  • 1 банан
  • 50г извара (или рикота)
  • 3-4 резена райска ябълка (прясна или сушена)
  • канела
  • декорация по желание

Начин на приготвяне

  • С помощта на чопър, пасатор или кухненски робот блендирайте всички продукти до желаната консистенция.
  • Декорирайте по желание и поднесете.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

back-arrowfacebook-icongoogle+instagrammailread-latersearchsubmit-arrowtwitteryoutube1