Полезно и практично за кухнята на заетия човек


Практически семинар Energy Boost По време на лекционната част от семинара, Надя сподели с участниците фундаменталните фактори при формирането на здравословни навици и какви са най-съществените знания, които са ни необходими, за да можем да планираме ежедневието си, така че динамиката и множеството задължения да не бъдат пречка пред това да се храним разумно с правилна по вид и количество храна.

Практически семинар Energy Boost Освен това, Надя ни разказа как формирането на здравословни навици може да бъде изключително предизвикателно, когато човек си постави тази цел не с желанието да промени генерално навиците си, а като фикс идея, която е фокусирана върху краткотрайна и експресна промяна.

Практически семинар Energy Boost В практическата част на семинара, заедно с участниците приготвихме две изключително бързи и лесни рецепти - една за питателен и пъстър обяд и една за чудесна хранителна сутрешна или следобедна закуска. Двете рецепти чудесно илюстрираха колко лесно е всъщност да култивираме здравословни навици по отношение на приготвянето на храна дори в ограничаващи условия. 

Практически семинар Energy Boost Основната идея на семинара - както на работилницата, така и на лекцията, беше да си поговорим с хора с различни занимания, на различна възраст, с различни навици, но обединени от желанието да създадат здравословни навици. Навици, които да им помогнат да бъдат енергични и продуктивни, да поддържат тонуса си и да успяват да балансират енергията си през целия ден. И най-вече да си дадат сметка, че има три основни елемента, които са им необходими, за да вкоренят здравословни навици в ежедневието си генерално, а именно информираност, планиране и желание :) 

Практически семинар Energy Boost

Хареса ли ти?

За още идеи от кухнята на заетия човек -
присъедини се към групата Практично готвене за заети хора.

Сподели с приятели в:

Имейл бюлетин

Абонирай се, не изпускай новостите от нашата кухня.

back-arrowcheckoutfacebook-icongoogle+instagrammailread-latersearchsubmit-arrowtwitteryoutube1